Crum Sierbestrating / Leveranciers

Leveranciers

Crum Sierbestrating is dealer van onderstaande leveranciers:

Klik op het logo om de website van de desbetreffende leverancier te bezoeken

Excluton

Excluton, producent van betonnen bestratingsproducten, levert een assortiment voor tuininrichting en inrichting van de openbare ruimte. Excluton biedt een hoogwaardig kwaliteitsproduct. ruim 130 mensen werken dagelijks aan de productie en verkoop van 2200 verschillende producten voor tuin, terras, oprit en Openbare Ruimte.

 

MBI de Steenmeesters

De tuin als tweede huiskamer. Daar is geen ruimte voor sfeerloze vierkante meters. MBI biedt fraaie oplossingen in sierbestrating waarmee de optimale balans tussen groen, woning en tuin kan worden gerealiseerd.

Michel Oprey & Beisterveld

Michel Oprey & Beisterveld is een gerenommeerde naam in de wereld van natuursteen. Al méér dan 40 jaar actief in het vinden van nieuwe soorten, het ontwikkelen van nieuwe trends en het vermarkten van de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Net als bij natuursteen, zijn we marktleider in keramische terrastegels. Als natuursteenspecialist hebben we een uitstekend referentiekader en zijn we daardoor extra kritisch op onze collectie keramische tegels.

Redsun

In haar ultramoderne productiefaciliteit in het Duitse Kevelaer produceert REDSUN betonproducten voor toepassing in de tuin of openbare ruimte. Dagelijks worden zo’n 15.000 m2 betonproducten geproduceerd. Het gaat dan om onder meer sierbestrating, projectbestrating, siertegels, opsluitbanden, traptreden alsook om decoratieve producten als palissades en constructieve producten als bouwblokken.

 Schellevis

Schellevis tegels zijn geïnspireerd door de natuur en danken de levendige uitstraling aan de unieke kleurnuances die na verloop van tijd hun ware karakter laten zien. De Schellevis tegels voor particulier of projectmatig gebruik spreken, zowel nationaal als internationaal, tot ieders verbeelding en hebben een grote bekendheid opgebouwd.

VanderSanden

VanderSanden heeft een ambitie: onze leefomgeving mooier maken, nu en in de toekomst. Door het gebruik van straatbaksteen kunnen we die ambitie samen met u waarmaken. Want straatbakstenen zorgen voor sfeer, warmte en een prettig straatbeeld.

Inspiratiezoeker | Vandersanden

Stonebase

Stone base is één van de grootste leveranciers van natuursteen, straatbaksteen, keramische tegels en aanverwante producten voor het inrichten van tuinen en de openbare ruimte. Vanuit het centraal gelegen ’s-Hertogenbosch worden jaarlijks vele tienduizenden vierkante meters geleverd door het hele land. Stonebase is de basis voor uw project!

 Wienerberger

Iedereen is anders. Logisch dus dat je ook een unieke invulling voor jouw tuin zoekt. Een invulling die past bij jouw smaak, jouw budget en natuurlijk bij de manier waarop jij jouw tuin gebruikt. Maar een beetje inspiratie is nooit weg. Ontdek welke tuinstijl bij jouw wensen past en vind de gebakken bestrating die daarin tot zijn recht komt!

 

In-Lite

In-lite biedt je 12 volt buitenverlichting van eigen Nederlands ontwerp met hoogwaardige LED lichtbronnen en 5 jaar garantie. Duurzaam en energiezuinig dus.

 

Bostik

Bostik is wereldwijd actief in de ontwikkeling, productie en verkoop van een brede range kwalitatief hoogwaardige lijmen en afdichtingsmiddelen. Het onderscheidende kenmerk van Bostik is het innovatieve vermogen van de onderneming in combinatie met de aantoonbare duurzaamheid van de producten. Lijm voor de opbouw van muren en bloembakken biedt Bostik krachtige lijmen. De voegmaterialen uit hun assortiment geven uw tuin een mooie uitstaling en voorkomt onkruid. De onderhoudsproducten zorgen ervoor dat uw bestrating als nieuw blijft.

 

Mook Gras Art

Mook Trading is een groothandel onderneming van Frans van Mook. Hij heeft zich gespecialiseerd in het in- en verkopen van tuin gerelateerde producten en beschikt daarvoor over wereldwijde connecties. Of de klant nu een volledige rol kunstgras zoekt, of een coupon op lengtemaat: het is allemaal mogelijk. Bestellingen binnen Nederland worden binnen één week geleverd.

 

HKV

HKV is leverancier van bestatingsmaterialen, kleding, gereedschappen en wegbebakening.

 

StraightcurveNL

Straightcurve zet zich in om stevige, duurzame tuinraden te ontwerpen, die in elke tuin passen. Zij ontwikkelen de best mogelijke oplossingen met borderranden voor jouw tuin. Ze zijn gebruiksvriendelijk voor doe-het-zelvers en voldoen aan de eisen van de professionele hoveniers.

1200M²
Aan showtuinen op ons terrein
10617
Artikelen
25
Jaar ervaring

Hulp nodig bij uw keuze?

Wij staan voor u klaar, stel uw vraag, bekijk de website of kom langs en neem een kijkje bij onze showtuin.

Neem contact op
Bel ons direct voor advies

Neem contact op via whatsapp
Chat openen
1
Hallo,
Kunnen we je helpen?